Skip to main content

KOMBINATIONSMULIGHEDER TIL EN DAGSTUR:

  • Lige i omegnen: Christiansfeld sammen med Christinero, Frederikshøj Gl. grænse eller Skamlingsbanken.
  • Nabobyerne: Christiansfeld sammen med Kolding eller Haderslev.
  • UNESCO: Christiansfeld sammen med Jelling og/eller Vadehavet.
  • Forespørg om programforslag og priser. 

  Christiansfeldguiderne guider gerne på jeres udflugt eller dagstur. Vi har mange bud på en god dag med guidning både i bussen og på udvalgte byer og steder i omegnen.

  I det helt nære findes en anderledes, hyggelig og lidt mystisk guidet vandretur. Stedet hedder Christinero, et spændende anlæg fra 1700-tallet, som har sin helt egen historie. Tæt på Christiansfeld ligger også Frederikshøj, hvor Chr. 10 passerede den gamle grænse i 1920. På en rundvisning her hører I om bygninger og begivenheder på dette særlige sted. En rundvisning på Skamlingsbanken kan også fint kombineres med Christiansfeld. Det er Sønderjyllands højeste punkt og en guidet tur her fortæller om danskheden i 1800-tallet, men også om 2. Verdenskrig.

  I samarbejde med www.turistfoerer.dk, som drives af Poul Erik Rosenberg Jespersen fra Christiansfeldguiderne kan vi tilbyde en guidet tur i Christiansfeld kombineret  med en byvandring i en af nabobyerne, Haderslev eller Kolding. 

  Eller tag på tur til to af UNESCO Verdensarvsstederne i Syd- og Sønderjylland på samme dag. Jelling, Danmarks vugge og Vadehavet er begge UNESCO-steder, som Poul Erik Rosenberg Jespersen viser rundt i. Dermed kan Christiansfeld kombineres med enten Jelling eller Vadehavet; fx. ved Tønder og Tøndermarsken.